לחמם תנור לחום בינוני.
מרכיבי הבצק:
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 חבילה סוכר וניל
- 4 חלמונים
- 1 חבילת מרגרינה מומסת (אפשר במיקרו)
ללוש לבצק. להשאיר כדור קטן בשביל לעשות פירורים למעלה, ואת השאר
לשטח על התבנית
1 חבילה ריבת חלב - למרוח על הבצק שבתבנית
קצף:
להקציף 4 חלבונים + חצי כוס סוכר
+ 1 חבילת אינסטנט וניל
לאחר שהקצף מוכן לשפוך אותו לתבנית - מעל הבצק.
לפורר את כדור הבצק על שכבת הקצף מלמעלה.
להכניס לתנור עד שהשכבה העליונה מזהיבה.
בתיאבון!
מרכיבי הבצק:
- 3 כוסות קמח תופח
- 1 חבילה סוכר וניל
- 4 חלמונים
- 1 חבילת מרגרינה מומסת (אפשר במיקרו)
ללוש לבצק. להשאיר כדור קטן בשביל לעשות פירורים למעלה, ואת השאר
לשטח על התבנית
1 חבילה ריבת חלב - למרוח על הבצק שבתבנית
קצף:
להקציף 4 חלבונים + חצי כוס סוכר
+ 1 חבילת אינסטנט וניל
לאחר שהקצף מוכן לשפוך אותו לתבנית - מעל הבצק.
לפורר את כדור הבצק על שכבת הקצף מלמעלה.
להכניס לתנור עד שהשכבה העליונה מזהיבה.
בתיאבון!
נכתב על ידי מיכל א. עבור מסעדת רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה. http://www.reginarest.co.il